ŞADER BAŞKANI EREN’DEN HEMŞERİLERİNE HAYATİ ÖNEMDE ÇAĞRI..

Koronavirüsle mücadele günlerinde hemşerilerine hayati önemde çağrıda bulunan Şile ve Ağva Civar Köyleri Derneği (ŞADER)Başkanı Süleyman Hilmi Eren, “Aman dikkat, biraz daha sabır. Elbette bu zor günler de geçecek. Özellikle köylerdeki büyüklerimizi bir süre daha görmeyelim. Geleceğimiz için evde kalalım” dedi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ülkemizi de tehdit etmeye devam ediyor. Milletçe büyük bir mücadele verdiğimiz salgına karşı en etkin savunma gücümüz hiç şüphesiz evde kalmak ve sosyal mesafeyi korumak. Yetkililerin de bu yönde her gün çağrıları oluyor. Can kayıplarımızın da her geçen gün arttığı salgına karşı Şileli hemşerilerini uyaran ve hayati önemde çağrıda bulunan ŞADER Başkanı Süleyman Hilmi Eren, özellikle köyle bölgesinde yaşayan aile büyüklerinin bir süre daha ziyaret edilmemesi gerektiğini ifade etti.

“Büyüklerimizi düşünüyorsak onların sağlığına önem vermeliyiz ve onun için de onlara virüsü taşımamak için bir süre daha temastan uzak kaçmalıyız” diyen Başkan Eren, “Yetkililerin uyarılarına mutlaka ama mutlaka uymalıyız. Bu zor zamanları evde kalarak ve sosyal mesafeyi koruyarak en az zararla atlatabiliriz. Risk grubundaki yaşlılarımızı bir süre görmesek, sadece telefonda konuşsak hepimizin sağlığı için daha iyi olur. Büyüklerimizin ihtiyaçları için ilgili muhtarlıklar ve yetkilileri bilgilendirebiliriz. Aman dikkat, biraz daha sabır. Biz ŞADER yönetimi ve Köy Dernek Yönetimleri ile İrtibatlı çalışıyoruz ,emrinizdeyiz.Her türlü ihtiyaçlarınızda ŞADER’i ve Köy Dernek Başkanlarınızı arayabilirsiniz.Bütün hemşerilerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir